RU  UA
ГоловнаЗахворюванняДієтаКонсультаціяРецептиФорумБлоґиНовиниМастеркласФКУ АкадеміяКонтакти
2017-01-30

Twiki - бібліотека з фенілкетонурії

twiki3.pngЗапрошуємо небайдужих батьків дітей з фенілкетонурією, їх родичів та осіб, яким діагноз «фенілкетонурія» поставлено не один рік тому, охочих отримати якомога більше нової та актуальної інформації про ФКУ на сайт Вікіпедії про фенілкетонурію, який ми з любов'ю, по-домашньому, називаємо Твіки.

Твіки – дитя небайдужих батьків, родичів дітей з фенілкетонурією які пройшовши часом нелегкий шлях у пошуках достовірної інформації про це захворювання, вирішили по крихтах акумулювати, збирати її саме на цьому сайті. Твіки є бібліотекою передових науково-практичних знань з ФКУ, знань якими, як «зернятками», у пошуках яких був багаторазово перекапаний Інтернет і проштудовано не одне наукове видання.

Але насамперед Твіки – це досвід і практика звичайних батьків. В ній розміщена інформація, якій МОЖНА ДОВІРЯТИ, бо вона не знеособлена та ні про що, а вироблена часом дуже гарячими обговореннями, численними перевірками порад, що даються тут, самими батьками та членами сімей дітей з ФКУ, батьками, незалежно від їх національності, проживання та членства у будь-яких групах, спільнотах, організаціях.

На цьому сайті ми хочемо ділитися всім, що дізналися і з новачками-«жовторотиками», і з досвідченими людьми – «стріляними горобцями», а також з задоволенням будемо і самі отримувати нову інформацію. Дуже сподіваємося, що з вашою допомогою заповняться сторінки з чудовими авторськими рецептами. І з нетерпінням чекаємо від вас цікавих пропозицій для подальшого розвитку цього сайту.

Ласкаво просимо у Твіки – бібліотеку з фенілкетонурії.