RU  UA
ГоловнаЗахворюванняДієтаКонсультаціяРецептиФорумБлоґиНовиниМастеркласФКУ АкадеміяКонтакти
2017-04-20

Програма гуманітарної допомоги новонародженим від компанії Nutricia

Компанія Nutricia Advanced Medical Nutrition запровадила гуманітарну програму підтримки новонароджених і готові надати кожній дитині 4 банки лікувальної суміші PKU Anamix Infant безкоштовно, щоб почати дієтотерапію як можна раніше після встановлення діагнозу і дати можливість батькам і лікарям протягом місяця знайти спосіб забезпечити дитину за рахунок місцевого або державного бюджету.

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно:

1. Лист, який повинен бути написаний на фірмовому бланку медичного закладу за підписом головного лікаря і печаткою мед. установи.
2. Довідка, видана медичній установі органом ДФС про внесення його до реєстру неприбуткових організацій у вільній формі.

Ці 2 документи потрібно надіслати на одного з директорів місцевої філії компанії Медфарком (офіційного дистриб'ютора) в залежності від регіону де проживає і спостерігається дитина.

Збір даних паперів становить 1-2 дні, ще 2-3 дні максимум піде на оформлення документів у Медфаркома і доставку гуманітарної допомоги на місце. Гуманітарна допомога буде передана в мед. установу з усіма необхідними супутніми документами у відповідності з законом.

Довідки за телефоном: +380504406168

 

n1.jpg