RU  UA
ГоловнаЗахворюванняДієтаКонсультаціяРецептиФорумБлоґиНовиниМастеркласФКУ АкадеміяКонтакти
2018-03-01

Семінар "Практична дієтологія ФКУ"

24 лютого в Києві відбувся практичний семінар для батьків, підлітків і дорослих пацієнтів із ФКУ, в рамках заходів, присвячених Дню Рідкісних Захворювань.

seminar1.jpg

Наші шановні гості - лікар-педіатр Діана Фридрихсоне (Латвія), та завідуюча ЦОЗ НДСЛ "Охматдит" к. м. н. Наталія Олександрівна Пічкур розповіли про європейські принципи дієтотерапії ФКУ і сучасному лабораторному моніторингу.

seminar2.jpg

Були підведені підсумки апробації амінокислотних сумішей лінійки Nutri в новій концепції одночасного застосування концентратів і енергетиків для поліпшення нутритивного статусу пацієнтів.

seminar3.jpg

Практичні заняття були дуже інформативні та наочні, і допоможуть батькам та пацієнтам з ФКУ розібратися з усіма тонкощами щоденного підрахунку всіх необхідних показників дієти і ведення харчових щоденників.

seminar5.jpg

seminar6.jpg

seminar7.jpg

З радістю повідомляємо, що вийшов тираж абсолютно нових для України методичних матеріалів - "Харчовий щоденник для дітей та дорослих з ФКУ", який допоможе в щоденних розрахунках дієти. Найближчим часом ці методичні матеріали будуть розіслані батькам в регіонах і розвезено в генетичні центри.

seminar8.jpg

seminar9.jpg

Хочемо подякувати згуртовану команду організаторів семінару за терпіння і креативність мислення. Наших поважних спікерів - за високий рівень професіоналізму. Батьків і пацієнтів - за довіру і прагнення до знань, за вдячну аудиторію. Дякуємо всіх лікарів, батьків і пацієнтів, хто знайшов можливість відвідати семінар, незважаючи на важкі погодні умови.

seminar4.jpg

Величезна подяка нашим партнерам - компанії Nutricia Advanced Medical Nutrition за втілення наших проектів.

Дякуємо за теплу і невимушену атмосферу!

Сподіваємося, що такі семінари будуть корисні і в майбутньому!